div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Uncharted 4’ün çıkış tarihi ve ön sipariş paketleri duyuruldu!

- Advertisement -

Daha şimdiden 2016 yılının en büyük bombası olmaya aday olan Uncharted 4, 18 Mart 2016’da piyasada!

İlk duyurulduğunda “Lara Croft’un erkeği işte” deyip geçtiğimiz bir serinin geride kalan üç oyunun ardından bu kadar ses getireceğini elbette tahmin edemezdik. Crash Bandicoot ve Jak And Dexter yapmak dışında bu tür bir oyun işine hiç girmemiş olan Naughty Dog’un bu kadar saygı duyulan bir firma haline geleceği de ihtimal dışıydı o günlerde bana sorarsanız.

Oyun beklendiği gibi ilk çeyrekte PS4’e özel olarak satışa çıkıyor, bununla birlikte üç farklı paketi de duyuruldu. Aşağıda tek tek görebileceğiniz gibi paketlerin ilki Digital Deluxe Edition ve oyunla (59.99$) birlikte Season Pass’i de içeriyor ve fiyatı 79.99$. Beraberinde özel PS4 teması, Naughty Dog puanları, altın silah skinleri ve Drake’e özel bir giysi ile gelen bu pakette ayrıca daha sonra eklenecek bir single player, iki de multiplayer DLC bedava gelecek.

Oyunun diğer paketleri ise 79.99$’lık fiyatıyla çıkartma kitabı, Naughty Dog puanları, Steelbook ve 48 sayfa Artbook ile beraber gelen Special Edition ile bu paketin üstüne 12 inçlik Nathan Drake figürünü de ekleyen 119.99$’lık Collector’s Edition.

YC3-noscale

YC2-noscale

YC-noscale

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler