div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Undead Labs sallantıda olan RPG oyunu Moonrise’ı kaldırıyor.

- Advertisement -

Free to play oyunu olan Pokemon tarzı RPG oyunu Moonrise, kendi masraflarını kaldıramadığı için MMO sektöründen kaldırılacak. Server masraflarının yüksek olmasından ve her geçen süre daha da artmasından dolayı masrafları kaldıramayan Moonrise, hali hazırda iOS ve Steam’de erken erişimde. Online yerine Single-Player olarak oyunu çıkaracaklarını söyleyen Undead Labs kurucusu Jeff Strain, oyuncuların oyunu sevdiklerini ve bir müddet oynadıklarını ancak ondan sonra ki bir kaç gün girmediklerini ve sonra tekrar girdiklerini söyledi.

Offline ve Single Player olarak çıkmasında bir sorun yok ancak online olduğu zaman hem server masrafları hem de eklenecek olan yeni içeriklerin masrafları yüksek oluyor ve masraflarının altından kalkamazsa büyük sıkıntı olabiliyor.

diyen Strain devam etti;

Hayal edebileceğiniz gibi bağımsız bir oyun yapımcısı olan Undead Labs’ın online oyun çıkartması pekte mümkün değil, halbu ki büyük yayımcıların bile bazen böyle sorunlar yaşadğını görüyoruz.

Oyuna yatırım yapmış olanların yüzü yine de kara çıkmıyor çünkü, Undead Labs’ın artık kar yapma derdi olmadığı için yeni geliştirmeler, yeni dungeonlar, yükseltilmiş ödüller, daha fazla xp ve yeni Arena Modu gelebilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler