div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Unseen64’ten piyasaya çıkamayan oyunlar kitabı!

- Advertisement -

Unseen64’ü biliyor olmalısınız, kendisini düşünce aşamasında, proje sırasında veya piyasaya çıkma aşamasında sorunlar yaşayarak bizlerle buluşamamış oyunlara adayan site bu kez bir kitap hazırlığında.

Adı ortaya çıkmayan, ancak Unseen64’ün genel çizgisinden çıkmayacağına emin olduğumuz kitabın 10 ay içinde basılması ve öncelikle Unseen64’ün içeriğine gönüllü olarak katkıda bulunan editörlere iletilmesi planlanıyor. Ayrıca Unseen64’ten yapılan açıklamaya göre kitap alışık olduğumuz şekilde henüz konsept aşamasında kalmış, proje aşamasında sorunlar yaşamış, akla gelebilecek her şey başa geldikten sonra iptal edilmiş veya son aşamaya kadar geldikten sonra fişi çekilmiş oyunların bir kataloğu olacak bir nevi, ayrıca bu oyunların geliştiricileri ile yapılacak röportajların da kitabın içeriğinde yer bulması planlanıyor.

Kitabın ilk örneklerinin katkıda bulunan insanlara ulaştırılmasından sonra (ki bu süreçte Unseen64’e iki ay boyunca 25 dolarlık bağış yaparsanız size de hediye edilecek) Amazon üzerinden satışa sunulması planlanıyor.

Ülkemizde yayınlanmasını beklemediğimiz kitabın kaç sayfadan oluşacağı ve tam olarak ne zaman bizlere ulaşacağı net değil, önümüzdeki yıl bu zamanlara yetişmesini bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler