div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Vault Boy Tinder’de kendine eş arıyor

- Advertisement -

Vault-Tec bu sefer Tinder’a el atıyor. Fallout serisinin maskot karakteri Vault Boy, arkadaş bulma uygulaması olan Tinder’a girmiş, kendisine aşk bakıyor…

Kotaku’dan bir okuyucunun fark ettiği durumu şöyle açıklayabiliriz. Bethesda, Tinder’ı Fallout Shelter’ın reklamını yapabilmek için kullanıyor. Bu Vault-Boy 25 yaşında, keşfetmeyi seven, gazoz kapağı koleksiyoncusu ve “birlikte, yer altında bir gelecek kurabileceği” eş/eşler arıyor. Önce bunu bir şaka olarak görsek de, Bethesde Twitter’da “#DateADweller”(dweller: Fallout Shelter’da vault’ların içerisinde yaşayanların genel adı) şeklinde bir etiket ile kampanya da başlatmış durumda. Bu etiketin yanına #SwipeRight da yazılmış halde. ( Yani sağa çek – Tinder bilmeyenler için söyleyeyim; sağa çektiğiniz kişi ile eşleşme olasılığınız var, sola çekerseniz reddetmiş oluyorsunuz.) Vault-Boy ile eşleştiğinizde onun profilinde bulunan link üzerinden Fallout Shelter’ı kurabilirsiniz.

İlginç ama etkili bir reklam yöntemi bence. Böyle, alışılmışın dışında hamleler her zaman daha etkili olmuştur. Aşağıdaki resimden, Vault-Boy’un Tinder profilini görebilirsiniz.
Tinder1-noscale

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler