div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Okey’e hız getiren oyun: Seri Okey

- Advertisement -

Atom Games, hem Facebook hem de mobil cihazlar üzerinden oynanabilen Seri Okey oyununu yayınladı.

Ücretsiz olarak yayınlanan Seri Okey’de 2, 3 ve 4 kişilik masalar ile oyuncular beklemeksizin birbirleri ile hemen oyuna başlayabiliyor. Oyuncular hesaplarındaki çip miktarına göre masalara oturarak oynadıkları oyunda kazandıkça çiplerini artırıyor. Oyun severler, masalarda biriken çipleri okey biterek kazanabileceği gibi birbirinden eğlenceli görevleri tamamlayarak da çip miktarını artırabiliyor.

Oyundaki yenilikler de okey severlerin oyundan aldıkları keyfi daha da artırıyor. Oyunun en dikkat çekici özelliği ise okey oynarken beklemeyi sevmeyenler için açılan Seri Odalar. Oyuncuların Seri Odalar’da 10 saniye içerisinde ellerinden taş çıkarmaları gerekiyor. Hem Usta okeyciler hem de yeni başlayanlar için birçok seçenek sunan Seri Okey, 5 salon seçeneği ile farklı bahis miktarları ve daha usta oyuncularla oyundan alınan keyfi en üst seviyeye çıkartıyor. Oyuncular odalarda bulunan sohbet ekranından da diğer oyuncular ile iletişim kurup muhabbet edebiliyor.

Okey severlerin Seri Okey’i oynaması için sadece Facebook hesabı ve internet bağlantısına sahip olması yeterli oluyor. Ayrıca, Facebook arkadaşlarını masaya davet ederek onlarla birlikte de okey oynayabilen oyuncular, oyunda bulunan dükkandan aldıkları ıstakalar, masa örtüleri ve çerçeveler ile oyunu zevklerine göre dizayn edebiliyor.

Android üzerinden oynamak için:
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.air.com.atom.seriokey

Facebook üzerinden oynamak için:
https://apps.facebook.com/seriokey/

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler