div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warcraft’a Türkçe alt yazılı fragman!

- Advertisement -

Sinemalar ile buluşmasına iki aydan az bir zaman kalan Warcraft’ın fragmanına Türkçe alt yazı da geldi!

Barışçıl Azeroth krallığı, yok olan ülkelerinden kaçarak yeni bir koloni arayışında olan ORK savaşçılarıyla karşı karşıya kaldığı bir savaşın eşiğinde durmaktadır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkımla karşılaşırken diğeri de yok olmayla karşı karşıya kalır. Bu zıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.

Böylece savaşın birçok yüzünü gösteren ve herkesin bir sebep uğruna savaştığı, görkemli bir güç ve fedakarlık efsanesi başlar.

Yönetmenliğini Duncan Jones’un (Moon, Source Code) yaptığı, Charles Leavitt ve Jones tarafından yazılan, Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W’nun rol aldığı film, bir Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment yapımı.

Yapımcılar Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner ve Stuart Fenegan. Sorumlu yapımcılar Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime ve Paul Sams. Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter ve Rebecca Steel Roven ortak yapımcılar. Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması 3 Haziran’da vizyona girecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler