div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warhammer 40K: Deathwatch PC’ye geliyor!

- Advertisement -

Warhammer ve Warhammer 40K evrenleri bu aralar oldukça hareketli bildiğiniz gibi, Chaos birlikleri almış başını gidiyor, oyunlar da birbiri ardına açıklanıyor.

Temmuz ayında AppStore’a gelen ve pahalı fiyatı dışında da fena yorumlar almayan sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer 40K: Deathwatch sonunda PC’ye de geliyor. Warhammer 40K: Enhanced Edition adını alan paket ciddi grafik güncellemeleri ile (Ki mobilden port edilen bir oyunda bu “yeterince yakından bakmadığınız sürece” demek oluyor genellikle.” 20 Ekim tarihinde Steam’de satışa çıkacak.

Rodeo Games’ten Ben Murch, Unreal Engine 4 ile yapılan oyunun grafiksel anlamda ciddi bir revizyondan geçtiğini ve klavye-fare ikilisinin mükemmel uyumuna göre düzenlendiğini açıkladı. Tüm görevler ve haritalar da yeniden elden geçirilmiş durumda. Ayrıca PC oyuncuları mobil sürüme ek olarak özel Space Marine birlikleri olan Dark Angels, Imperial Fists ve Black Templar’lar ile de oynayabilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler