div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warhammer: End Times – Vermintide’ın satışları 300.000’i geçti!

- Advertisement -

Total War: Warhammer gelene kadar Warhammer dünyasının en popüler oyunu ünvanını bırakmayacak gibi gözüküyor WH: End Times – Vermintide.

Aslında satış rekorları kıran diğer oyunlara göre çok değil, sadece 300 bin kopya sattı! Ancak unutmayın, WH: End Times – Vermintide indie bir geliştiriciden geliyor. Geçtiğimiz aylarda Bloodsports.TV ile de oyuncuların beğenisini kazanan Fatshark’ın toplulukla geliştirdiği sıcak iletişimin de bu başarıda payıo var.

Oyun için keyifli ve eğlenceli ancak orjinalliği düşük deniyor. Biz bunun üzerinde çok durmayacağız çünkü 2 Aralık’ta Vermintide’e yepyeni DLC’ler gelmiş olacak. Sigmar’s Blessing’in oyuna kazanç sağlayacağından şüphemiz yok.

Fatshark oyunla ilgili anonslar yapmaya devam ederken, çıkışında çok konuşulan Sigmar’s Blessing’in oyuncular tarafından nasıl tepki göreceği de merak konusu. Çıkar çıkmaz ise Fatshark yeni oyun modları hazırlayacak. Private, realism ve survival olarak üçe ayrılan modlarda, private modu tek kişilik oyunlar için olurken, realism modu HUD’ı aradan çıkartıyor ve survival modu durmaksızın devam ediyor, tıpkı sandbox gibi. Left 4 Dead oynuyorsanız eğer nasıl bir oyun olduğu hakkında şimdiden bir ön fikriniz oluşmuş olmalı.

Vermintide şu anda sadece PC’de erişilebilir durumda, Xbox One ve PS4 versiyonları ise 2016’nın ilk çeyreğinde piyasada olacak.

Gamescom_Vermintide_Screenshot_002

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler