div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warlords of Dreanor Son Boss’unu kesenlerin videoları geldi

- Advertisement -

World of Warcraft: Warlords of Dreanor’un son yaması Hellfire Citadel geleli neredeyse bir ay oldu. Yani son boss olan Archimonde bir aydır kesilmeyi bekliyordu.

Hellfire Citadel içerisinde bulunan 13 Boss’tan 13’ünü de kesmeyi başaran sadece 4 guild var. Tabiki eski Heroic, şimdi ki Mythic zorluk seviyesinde. Şahsen göremedim ama dövüşlerin, boss’ların ciddi zorluklara sahip olduklarını hem duydum, hem de gördüm. Ama tabi ki iş Method ve Paragon olunca farklı. Bu ikili ilk kesenler olmayı başardılar ve tabi ki nasıl kestiklerine dair videoları da yayınladılar.

1361943710382954672

Şunu da belirtmem gerekir ki, Method gibi dünya birincisi bir ekip bile tam 472 denemede, Paragon ise 675 denemede kesebilmiş. Benim gibi “casual” oyuncular için inanılmaz rakamlar elbette. Bizler 4-5 “wipe” yedikten sonra oyundan soğuyoruz… Elbette adamların reklamlardan ve sponsorlardan kazandıkları var işin ucunda ama olsun. Yine de büyük bir azim söz konusu.

Neyse arkadaşlar, sizleri yazıyla sıkmayayım da adamların videoları ile eğlenin.

Method’un yayınladığı video:

Method’dan hemen sonra Paragon’un yayınladığı video:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler