div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warner Bros’tan “Paranızı geri ödeyelim?” önerisi…

- Advertisement -

Geçtiğimiz günlerde 149tl fiyat etiketi ile PC’de tekrar satışa çıkan Batman: Arkham Knight’ın sorunları bitmiyor.

Oyun en güncel haliyle PC için satışa sunulduktan sonra ilk şoku Türkiye’deki oyuncular yaşadı zira fiyatının birkaç saat içinde 75tl’den 149tl’ye çıkartıldığını gördüler. Bu maalesef sorunların sadece bir kısmını oluşturuyordu çünkü oyuncuların çoğu yaşadıkları teknik problemlerin aynen devam etmekte olduğunu fark etti.

Gelinen nokta artık zurnanın zırt dediği yer olunca Warner Bros’tan bir karşı hamle geldi ve Steam sayfasına attıkları mesajda kullanıcıların önemli bir bölümünün sorunlarının devam etmekte olduğunu üzüntüyle fark ettiklerini ve 2015 sonuna kadar ne kadar süre oynadıklarına bakılmaksızın isteyenlere paralarının geri iade edileceğini belirttiler. Bu daha önce de reddedilen bir talep değildi açıkçası bu oyun konusunda ama firmadan resmi bir açıklama yapılması elbette daha önemli.

Pek çok oyuncu için binlerce liralık ekran kartlarıyla bile oynanamayacak derecede yavaş çalışan, ciddi kaplama problemleri ve üç adımda bir karşınıza çıkan bug’lar ile bir felakete dönüşen PC versiyonu böylece beyaz bayrağı çekmiş oluyor. Bakalım ne zaman oyunu keyif alarak oynayabileceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler