div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WarRock oyununa gelen yeni güncelleme nefesleri kesiyor!

- Advertisement -

FPS türü F2P oyunu WarRock’a yılbaşı öncesinde gelen güncelleme paketi ile oyun severler, heyecan dolu yeni maceralara atılıyor.

F2P online oyunlar alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden NEXON Europe tarafından yayınlanan F2P oyunu WarRock’a gerilim dolu yeni bir oyun modu, atmosferik bir harita, zorlu yeni karakterler ve Noel içeriklerinin de olduğu “Christmas 2015” isimli yeni bir güncelleme geldi. Güncelleme ile gelen yenilikleri içeren yeni fragman da yayınladı:

Güncelleme kapsamında gelen “Foggy Escape” (Sisli Kaçış) isimli yeni oyun modunda insanlardan oluşan takım neredeyse durdurulmaz olan Madman’lere (delilere) karşı savaşmak zorunda. Oyunun amacı ise oldukça basit. İnsanlardan oluşan takım bulundukları alanı bırakarak güvenli bölgeye ulaşmak veya tüm düşmanlarını ortadan kaldırmak zorunda. Delilerin ise insanların bu hedefine ulaşmasını engellemesi gerekiyor.

Atmosferik bir haritada geçen “Foggy Escape” modu, Avrupa ülkelerine özel bir mod olacak. Daha önce ifşa edilen NIU laboratuvarının çevresinde geçen olayda yoğun bir zehirli gaz vardır. Bu da insanların görüş gücünü azaltırken “Delilere” üstünlük avantajı sağlıyor.

İnsanların işini daha da zorlaştıracak şey ise üç yeni Madman karakteri. Bu karakterler ise hız, tank ve intihar sınıflarına ayrılıyor. Dahası insanları her yenişlerinde bu Madman’ler daha da güçleniyor. Bu da hayatta kalmak isteyen insanlara takımları ile hareket etmekten başka şans bırakmıyor.

Tüm bu yeniliklerin yanı sıra War Rock, “Christmas 2015” isimli Noel güncelleme paketi ile de yeni yılı kutlayacak. Bu güncelleme ile oyuncular özel hazırlanmış etkinliklere katılabilecek, tecrübe puanları kazanabilecek veya temalı kostümlerin sahibi olabilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler