div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Wasteland 2: Director’s Cut’ın çıkış tarihi netleşti

- Advertisement -

InXile’ın muhteşem post-apokaliptik oyunu Wasteland 2 nihayet Director’s Cut versiyonuna kavuşuyor, üstelik PC, Mac veya Linux versiyonlarının eskisine sahip olanlara bedava olacak.

PS4, Xbox One, PC, Mac ve Linux için 13 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak olan oyun Fallout 4 gelmeden önce post-apokaliptik ortamlarda biraz vakit geçirmek için harika bir fırsat. Minimum 20 saat civarı bir ana hikayeye ve onlarca saat uzunluğundaki yan görevlere sahip olan yapımın eski versiyonu PC, Mac ve Linux kullanıcıları için ücretsiz olarak upgrade edilebilecek.

Oyun ana oyundaki tüm özelliklerin üzerine karakteri derinleştirebilmek için yeni Quirk’ler ve Perk’leri oyun mekaniğine ekleyecek. Unity Engine’in son sürümü ile elden geçirilmiş grafikler, tamamen yeniden elden geçirilen oyun dengeleri ve düşmanın belli bölgelerine saldırmamızı sağlayan (ne kadar da tanıdık!) Precision Strike savaş sistemi de oyuna eklenecek yenilikler arasında.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler