div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Webzen’in yeni etkinliği: Blazing Summer Festival

- Advertisement -

Son zamanlarda online oyunlar için yayıncılık yapan firmalarda gözlemlediğim bir olgu var. Bu yayıncı firmaların her biri yavaş yavaş kendi internet sitelerini sosyal bir portal haline getirmeye ve farklı oyunlardaki oyuncuları bu portal üzerinde buluşturmaya başladı.
Bu platformu giderek genişletmek isteyenler ise internet siteleri üzerinden mini etkinlikler düzenlemeye başladılar.

Bu yayıncı firmalardan biri de Rappelz, Achlord II, C9, Flyff, Sevencore, Age of Wulin ve Mu Online gibi oyunların yayıncılığını yapan Webzen olarak karşımıza çıktı. Webzen kendi internet sitesi üzerinden oyuncularına Blazing Summer Festival isimli bir etkinlik sunarak oyuncuların oyun içi bazı ödüller kazanmasını sağlayacak. Oyuncular günlük olarak siteyi ziyaret ederek oynayacakları bir mini kart oyunuyla Rappelz, C9, Flyff, Mu Online veya Archlord için oyun içi eşyalar kazanabilecek. Ayrıca yaz için özel oyun içi etkinlikler Age of Wulin’i de kapsayacak şekilde her oyunda bulunacak. Bakalım yaz etkinliklerinde sıra hangi MMO oyunlarında olacak.

WEBZEN_Blazing_Summer_Festival

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler