div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Wheels of Aurelia, sürüş mü? Yarış mı yoksa sohbet oyunu mu?

- Advertisement -

Aslında üçü’de var. Hem araba sürüyorsunuz, hem yarışıyor hem de bir yandan sohbet ediyorsunuz. Hem de yan arabadakilerle, Cem Yılmazın pencere açma hareketi aklınıza gelsin. Steam’de Greenlight almış olan (dur dur hemen kapatma pencereyi) Wheels Of Aurelia İtalyada geçiyor ve bağımsız indie stüdyosu Santa Ragione tarafından geliştirildi.

Arabamızı kullanırken ışıklarda durup yanımızda yanaşan arabayla bir anda yarışa giriyoruz ve İtalya sokaklarında yarışmaya başlıyoruz. Efenim sahil yolu olsun, dar sokaklar olsun, geniş caddeler olsun, 1970 İtalyasını çok güzel yansıtmışlar. Grafikler tabii kide öyle inanılmaz mükemmel falan değil sonuçta indie dedik, bağımsız dedik. Ama yinede göze gayet hoş geliyor.

Yarıştık ve yarışıyoruz. Yarışmaya devam ederken ya da yarışmaya başlamadan önce ışıkta beklerken yandaki arabayla sohbet ediyoruz ve bir sonraki cümlemizde ne diyeceğimizi mouseın tekerleği ile karar veriyoruz. An geliyor hiçbir şey seçmiyor ve demiyoruz sohbet kendi kendine devam edip ilerliyor. Her şeyiyle bir indie oyunu olarak gayet güzele benziyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler