div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks Xbox sürümüne oyuncak tanklar geliyor!

- Advertisement -

World of Tanks konsol sürümünde yeni yılı oyuncak tanklarla karşılamaya hazır mısınız?

Wargaming geçen yaptığı açıklamada World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine 24 Aralık’ta oyuncak tank modunun geleceğini duyurdu. Bu rengârenk mod oyuncuları içinde çeşit çeşit oyuncaklar bulunan minyatür bir harikalar diyarına götürecek ve 27 Aralık’a kadar oynanabilecek.

Standart tank savaşı ortamından sıyrılma fırsatı bulacak oyuncular, minyatür oyuncak tanklarıyla yeni yıl hediyeleriyle dolu bir savaş alanında birbirleriyle kapışacaklar. Oyuncak rampalar, bloklar ve hediye paketleri arasında ilerleyecek tankçılar şimdiye kadar World of Tanks’te görülmemiş bir eğlenceyi deneyimleme fırsatı bulacak. Personel sesleri dahil bir çok sesin bu moda özel olarak uyarlandığını belirtmekte fayda var.

Bu keyifli modun başrolündeki 9. seviye “Oyuncak Tank”, 5. Seviye Fransız tankı BDR G1 B’den ilham alınarak modellendi. Tankın yaylı kulesi düşmanlara ucu vakumlu dart okları fırlatıyor ve bu oklar düşman tanklarına isabet ettiklerinde gövdelerine yapışık kalıyorlar. Sadece bu etkinliğe özel amblemlerle gelen oyuncak tanklar aracılığıyla düşmanlarınızı alt ederken kahkahalara boğulmanız olası.

Oyuncak Tank Modu ve World of Tanks Xbox sürümleri ile ilgili daha fazla bilgi için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler