div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Warcraft 2005’ten beri en düşük seviyesine ulaştı

- Advertisement -

World of Warcraft hala mmorpg’ler arasında birinci sırada olsa da, artık eski gücünde değil. Uzun zamandır da güçsüzdü aslında.

World of Warcraft: Warlords of Dreanor geldiği gün, oyuna adrenalin pompalanmış ve 6-7 milyon civarında olan aktif oyuncu sayısı 10-11 milyon seviyelerine geri yükselmeyi başarmıştı. Ancak geçtiğimiz haftalarda bu ek paket de bitti. Hellfire Citadel’in de özellikle Method ve Paragon gibi guild’lar tarafından temizlenmesinin ardından yeni ek paket ihtiyacı ortaya çıktı. Oyun şu an 5.6 milyon aktif kullanıcıya sahip durumda. Hala yüksek bir gelir kaynağı olsa bile, eski gücünde olmaması sebebiyle moraller düşük.

Gamescom’da Blizzard yeni ekpaketini açıklayacak ve World of Warcraft’ı yeniden güçlendirebilecekler mi yoksa stabil mi tutacaklar göreceğiz. Elbette WoW, 11 yıl olmak üzere, kolay kolay ölmez ancak artık ikinci sıradaki MMORPG ile arasında fazla da bir fark kalmamaya başladı. Miladı dolmak üzere. Warcraft 4 isteyenlerin de sayısı gittikçe artıyor. Bakalım WoW’un dengeleri değişecek mi?

Haberler

4 YORUMLAR

  1. Kaç senedir aynı haberin sadece metnin içerisindeki paket isimlerini ve rakamları değiştirerek sunmaktan bıkmadınız mı? Her ne kadar yeni paket yarın duyurulacak da olsa oyun şu anda 6.2de ve en azından 6.4ü göreceği aşikar. Daha hikaye bitmedi bir şey bitmedi siz paketi mezara koydunuz. Ayrıca bu “ikinci sıradaki mmorpg” hangi oyunmuş, yıllardır bahsetmediniz gitti.

  2. Öncelikle Method ve Paragon adlı guildlerin Helfire Citadel i temizlemesi yeni paket ihtiyacını getirmez.Bu 2 guildde olan playerler hard core progress yapan guildler ve wow sadece bu 2 guildden oluşmuyor.Paket başlarında oyuncu sayısının yüksek olması gayet normal ve daha 6.2 geleni 1 ay oldu yeni paket hemen çıkacağını sanmıyorum ki wow sadece PVE den oluşmuyor PVP dende oluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler