div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WoW’a gelecek olan yeni yama ile Draenor’a uçuş geliyor

- Advertisement -

World of Warcraft: Warlords of Draenor çıkarken çoğu eski, köklü oyuncunun oyuna dönmesi ve oynamasının sebebi uçmanın olmaması olmuştu. Kolaylaşan, basitleşen oyunda at ile keşfetmenin de değersizleşmesine üzülen ve o eski günleri özleyen herkes mutlu olmuştu. Ancak elbette bu işten mutlu olmayan da bir kesim vardı.

Tabi sonra ne oldu; eski oyuncular yeniden oyunu bıraktı. 10 Milyon barajını aşmıştı Warlords of Draenor ama şimdilerde 5 Milyona kadar gerilemiş durumda aktif oyuncu sayısı. E kalanlar da zaten uçmayı isteyen oyuncular. Blizzard tarafında da WoD’u yapan Rob Pardo zaten ayrılmıştı, bu değişimin eninde sonunda geleceğini bütün eski oyuncular anlamıştı. Böylece gelecek 6.2.2 yaması ile Draenor üzerine uçulabilecek.

Elbette yama sadece uçuş getirmeyecek. Warrior’lara ve Monk’lara buff, ayrıca Feral Druid ve shadow priest’lere pvp için buff verilmiş durumda. Elbette çoğu insan oyun ölüyor diye bakıyor ancak halen beş milyon oyuncu var. Bakalım World of Warcraft’ın başına daha neler gelecek. Warcraft 4 için çalışmalara başlasalar keşke; nasılsa 10 yıla anca çıkar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler