div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WoW’un en zor bossunu 1 HP ile kaçırmak!!!

- Advertisement -

Sıcacık küvetten, buz gibi suya atlamak gibi acıtır, Sabah 9, akşam 5’e kadar çalışıp, okuyup sonra eve gelip buzdolabını açtığında hiçbir şeyin olmadığını görmek kadar moral bozucu. Arkadaşlar, kendinizi bu sinir bozucu, bilgisayar ekranını yumruklatacak kadar iğrenç durum için hazırlayın.

Abi Blizzard zaten bu arkadaşı nerflemişti, ama yok! Öyle bir an geliyor ki, guildin killing blowu başlatacağı tam o saniyede, boss napıyor, Seething Corruption basıyoooorrr. Noluyor tabi, hiçbir DPS alınmıyor. Böyle zamanlamaya pes denir. Konuştuğumuz boss ise kim derseniz, Hellfire Citadel’in final bossu olan, Archimonde. Aynı zamanda zorluk derecesi Myhtic, belirtmek lazım.

Ringin karşı tarafında ise, azimli, hırs yapmış, bossu kesmeye ant içmiş bir Alman raidi var. Bakınız bossun tamı tamına 464 milyon. Yani 464.000.000 canı var, sen gel, 463.999.999 canı al, geriye 1 tanesini bırak. Şaka değil beyler bayanlar lütfen, aranızda “Hadi canım oradan sen de” diyenleriniz var. Bana inanmıyorsanız gelin izleyelim.

Canınız acıdı dimi, ama bir yandan deli gibi kahkaha atıyorsunuz değil mi? Biz de…

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler