div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WWE 2K16 ringleri dağıtmak için geldi!

- Advertisement -

Serinin en yeni oyunu WWE video oyunları tarihindeki en geniş kadro, WWE Hall of Famer Stone Cold Steve Austin®’e dayanan tarihi 2K Showcase, geliştirilmiş Yaratım Suiti özellikleri, kapsamlı çevrimiçi yenilikler ve önemli oynanış geliştirmeleriyle geldi.

2K WWE video oyun serisinin en yeni oyunu WWE® 2K16’nın PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Xbox One ve Xbox 360 için satışa çıktığını duyurdu. WWE 2K16 WWE Süperstarları, Divaları ve Efsanelerinden oluşan WWE oyunları tarihinin en geniş kadrosuna, WWE 2K16 kapak Süperstarı Stone Cold Steve Austin®’i konu alan hikaye tabanlı 2K Showcase moduna, Yaratım Suitinde ve çevrimiçi modlarda önemli değişikliklere ve birçok oynanış yeniliğine sahip olarak bugüne kadarki en otantik, kapsamlı ve aksiyon dolu WWE video oyun deneyimini sunacak.

“WWE 2K16 geçen yılın temelleri üzerine kuruldu ve otantiklik, gerçekçilik, oynanış ve popüler özelliklerin mükemmel bir kombinasyonunu sunuyor,” diyor Visual Concepts Başkanı Greg Thomas. “Bu yılın dev kadrosu, akıllara kazınacak 2K Showcase, ikinci yılında MyCareer, Yaratım Suitine yapılan eklemeler ve geliştirilmiş Çevrimiçi modlar WWE Evrenini kasıp kavuracak.”

WWE 2K16 özelliklerinden ön plana çıkanlar şunlar:

· Kapsamlı Kadro: Kapak yıldızı Stone Cold Steve Austin’in yanı sıra WWE Süperstarları Seth Rollins™, Daniel Bryan®, Brock Lesnar, Dwayne “The Rock®” Johnson, Undertaker® ve Dean Ambrose™, WWE Divası Paige ve NXT Süperstarı Finn Bálor™ gibi 120’den fazla oynanabilir karakter ile WWE 2K16 WWE oyunları tarihinin en geniş kadrosuna sahip.

· Oynanış Geliştirmeleri: WWE 2K16 bugüne kadarki en güçlü WWE oynanış deneyimini sunmak için önemli geliştirmeler ve yenilikler ışığında geçen yılın temelleri üzerine kuruluyor. Geliştirilmiş kontroller, yeni tersine çevirme sistemi, yeni çivileme sistemi ve zincir güreşi yenilikleri bu yıl yapılan geliştirmeler arasında.

· 2K Showcase: Serinin popüler hikaye modu WWE 2K16 ile geri dönüyor ve oyunculara Stone Cold Steve Austin’in kariyerinden The Rock, Undertaker, Bret Hart, Shawn Michaels ve Mr. McMahon’la maçlar dahil olmak üzere 25’ten fazla ikonik anı canlandırma imkanı veriyor. Bu yolculuk sırasında efsanevi karakterleri, girişleri ve ring ekipmanlarını, maç türlerini ve açılabilirleri açmak için görevleri tamamlayacaksınız.

- Advertisement -

· Yaratım Suiti: Geçen yılki temeller üzerine kurulan WWE 2K16’nın Yaratım Suiti oyunculara bir çok yeni seçenek sunacak: Bir Diva Yarat, Bir Şampiyona Yarat, Bir Arena Yarat ve Bir Şov Yarat. Oyuncuların sevdiği Bir Süperstar Yarat, Bir Giriş Yarat, Süperstar Stüdyosu ve Camia Yaratımları gibi kısımlarda da önemli geliştirmeler yapıldı. Ayrıca seride bir ilk olarak WWE 2K16 Yaratım Stüdyosu Uygulaması sayesinde oyuncular iOS ve Android cihazlarından yüz ve logo yükleyerek kendi yüz ve dövmelerine sahip Süperstarlar ve Divalar, arena ikonları, Şampiyona tasarımları, elektronik panolar ve şov logoları yaratabilecekler

· MyCareer: Serinin kariyer modu ikinci yılında da oyuncuların WWE Hall of Game’e takdim edilme yolundaki yolculukları sırasında kritik kararlar vermelerini isteyecek. Oyuncular yolculuklarına WWE Performance Center’da başlayacak ve çeşitli görevleri tamamlayarak NXT’e katılmak üzere gelişecekler, WWE ana kadrosunda yer kapmak için mücadele edecek ve nihayetinde de Hall of Fame’e seçilmeye çalışacaklar. Oyuncuların görevlerin bir parçası olarak kişisel röportajlar verecek, rakiplerle takışacak, ikili takımlar kuracak veya efsanevi kariyerlerinde belirleyici olacak ittifaklar oluşturacaklar.

· Çevrimiçi: WWE 2K16 oyunculara WWE 2K topluluğuyla birlikte çevrimiçi oynamanın bir çok yolunu sunuyor. Artık arka planda eşleştirme sistemi kullanmayan oyun oyuncuların çevrimiçi kariyerleri boyunca ilerlemelerini ve sonuçlarını takip eden prestij sistemini ön plana çıkarıyor. Diğer çevrimiçi özellikler şu şekilde:

o WWE Live: WWE 2K16’nın standart eşleştirme seçeneği bu yıl daha da fazla maç türü sunuyor. Oyuncular Süperstarlarını ve maç türlerini seçtikten sonra sistem rakip bulup maç oluştururken Süperstarları ile antrenman yapabilecekler;

o 2K Tonight: Bu yeni özellik WWE televizyon şovları ve ödemeli yayınları tema alan günlük dinamik etkinlikler içerecek ve oyuncuları katkıları için ödüllendirecek;

o Team Up: WWE 2K topluluğunun istediği özelliklerinden biri olan bu özellik sayesinde oyuncular iki veya üç kişilik takım müsabakalarına arkadaşlarını davet edebilecekler;

o Private Match: Bu özellik ile oyuncular kendi maçlarına arkadaşlarına davet edip birlikte çevrimiçi oynayabilecekler;

o Community Creations: WWE 2K çevrimiçi deneyiminin temellerinden biri olan bu özellik ile oyuncular Süperstarlar, Divalar, Arenalar, Şovlar, Hareket Setleri ve Logolar yükleyebilecek ve indirebilecekler;

· WWE Evreni: WWE 2K16 hikayelere, rakiplere ve maç kartı seçimlerine önemli yenilikler getiriyor. Ayrıca ilk kez Süperstarlar birden çok şova atanabilecek ve oyuncuların daha geniş bir deneyim yaşamalarını sağlayacak.

· Genel Geliştirmeler: İlk kez seride üç kişilik bir spiker ekibi yer alıyor ve Michael Cole ve Jerry “The King” Lawler’a John “Bradshaw” Layfield katılıyor. Ayrıca yine bu yıl ilk kez girişler ve maç başlangıçları arasındaki yükleme ekranlarının yerine kamera arenanın üzerinde dolaşacak ve maç hakkında yorum yapan spiker ekibini gösterecek. Genel maç sunumu ve akışı üzerinde de önemli geliştirmeler yapıldı.

· İndirilebilir İçerik ve Sezonluk Kombine: Oyuncular oyunun Sezonluk Kombinesi sayesinde tüm WWE 2K16 indirilebilir içeriğini indirimli olarak satın alabilecekler. Alınan bu kombine sayesinde oyuncular yüzde 20’nin üzerinde indirime sahip olacaklar:

o Hızlandırıcı: Oyundaki tüm açılabilir içeriğe erişim;

o 2015 Hall of Fame Showcase: yedi oynanabilir maç;

o Yeni Hareketler Paketi: 30’dan fazla yeni hareket;

· Geleceğin Yıldızları Paketi: beş oynanabilir NXT® Süperstarı

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler