div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox One Elite Bundle, SSHD ile geliyor!

- Advertisement -

Microsoft’un detaylarını yeni duyurduğu Xbox One Elite Bundle beraberinde 1TB’lık SSHD (Solid-State Hard Disk) ile geliyor ve %20 daha hızlı açılacak.

Xbox One’ın açılma süresini fazla bulanlar için şüphesiz iyi haber, zira 1TB boyutundaki bu diskler sistemin açılma hızını (bir SSD kadar olmasa bile) önemli ölçüde arttıracak. Microsoft paketinin fiyatının 500$ olduğunu açıklarken bunun oyuncular için müthiş bir oyun deneyimi sunmasını hedeflediklerini belirtti. Türkiye fiyatı henüz belli olmamasına rağmen iki ürün arasındaki fiyat farkından yola çıkarsak 2000 TL ve üzerinde olmasını bekliyoruz.

2930606-xboxelite

Paketin en önemli parçalarından biri de şüphesiz Xbox Elite Controller. Windows 10 yüklü PC’lerde de desteklenen bu gamepad haptik algılayıcıları, touchpad benzeri dokunmatik algılayıcısı ve tamamen yeniden programlayabileceğiniz tuşları ile uzun süredir merakla beklediğimiz bir güzellik. Eğer bu gamepad’in ikincisini istiyorsanız veya eski Xbox’ınız için ayrıca satın alacaksanız 150$’lık bir fiyat etiketi olduğunu belirtelim, yani Türkiye fiyatını hiç sormayın! 🙂

Microsoft ayrıca paketten bağımsız olarak standart Xbox One gamepad’in “Lunar White” versiyonunu da duyurdu. Bu versiyon özel rengi ve tutuş hissiyatını arttıran kaplaması ile 65$’lık bir fiyat etiketine sahip olacak.

1212

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler