div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox One’ın Reputation Sistemine değişiklikler geliyor.

- Advertisement -

Microsot, Xbox One’ın Reputation sistemine değişiklikler getireceğini duyurdu ve detayları daha sonra açıklayacaklarını söyledi. Xbox patronu Mike Ybarra twitterda, Microsoft’u reputation sistemine göz attığını ve yakında değişiklik yapacaklarını söyledi. Bundan fazlasını söylemeyip, ayrıntı vermeyen Mike detayların sonra geleceğini ekledi.

Şuan Reputation Sisteminde 3 ayrı kategori var ki bunlar aşağıda ki resimdeler. 2014 Temmuz itibari ile oyuncuların büyük bir çoğunluğu Yeşil kategorideler ve bu sizin gamercardınızda gözükecektir.

2932703-rep

Microsoft’un dediğine göre;

Rapor edilmeden oynadığınız saat arttıkça daha iyi bir reputation’a sahip olursunuz. Sistem algoritması, Xbox Live’da sürekli olarak toplum tarafından rapor edilen oyuncuları tesip etmek üzerine çalışır. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu ise diğer oyuncular tarafından rapor edilmiyor ve bu da iyi bir reputation’a sahip olmanızı sağlıyor.

Ancak bir sorun var ki Microsoft’un Reputation Sisteminin algoritması aynı zamanda diğer oyuncuları durduk yere ya da yetenekli oyuncuları kötü göstermek isteyen kişilerin “sahte” raporlarını da alıyor. Ybarra’nın twitine cevap atan kişilerin söylediği tam olarak bu ve şuanda bazı oyunlarda olanda aynen bu, Gears Of War: Ultimate Edition gibi.

Bakalım Xbox oyuncularının reputation’ını etkileyecek nasıl değişiklikler gelecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler