div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox oyunlarını Pc’ye Stream edebiliyoruz, peki tersi mümkün mü?

- Advertisement -

Windows ailesinin yeni üyesi Windows 10 bugün itibariyle Windows 7, 8 ve 8.1’in yerini almaya hazırlanıyor bilindiği gibi. Eğer elinizde bu işletim sistemlerinden biri varsa Windows 10’a güncellemeniz mümkün.

Konumuza dönersek Windows 10’un getirdiği en önemli yeniliklerden biri bilindiği gibi Xbox One oyunlarını Windows 10’a stream edebiliyor olmamız olacak. Peki aksi mümkün mü? Yani PC oyunlarını Xbox One üzerinden koltuğumuza yayılarak oynayabilecek miyiz?

Açıkçası bunun teknik altyapısını kurmak ilk bakışta Xbox One oyunlarını Windows’a stream etmekten çok daha karmaşık gibi geliyor. Ancak Xbox’ın patronu Phil Spencer “Elbette bunun için tam uyumlu bir mouse ve klavye setine ihtiyacınız olacak ve Xbox platformunun ulaşmasını istediği noktayı düşündüğümüzde bu kesinlikle yakından incelediğimiz şeylerden biri.” açıklamasını yapmış olsa da neticede sadece niyet ve planlardan bahsediyoruz.

Koltukta otururken rahat bir şekilde mouse/klavye kullanamıyor olmak teknolojinin geçirdiği evrimin utanç noktası değil de nedir peki? :/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler