div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox’ın geriye uyumluluk reklamı ilüzyondan mı ibaret?

- Advertisement -

Xbox’ın son zamanlarda yaptığı ataklar malumunuz. Bunlardan Windows 10 stream özelliği ile beraber en önemlisi de geriye uyumluluk projesi.

Hayatına “saf bir oyun konsolu” olma hedefiyle değil de “çok güzel kuru fasulye de yapar” mottosuyla başlayan Xbox, bir önceki nesilde yakaladığı liderliği maalesef açık ara PS4’e kaptırmış gibi gözüküyor. Aradaki farkı kapatmak için de Gamescom’da izlediğimiz Quantum Break, Crackdown 3, Scalebound gibi exclusive oyunlardan tutun da Windows 10’da stream yapabilmeye ve nihayet konumuz olan Xbox One geriye uyumluluğuna kadar pek çok proje sunuluyor arka arkaya. Elbette bu projelerin en önemlilerinden biri de algı yönetimi.

297285-AA2

Bu Microsoft’un son günlerde yayınladığı devasa “geriye uyumluluk” halkası. Sonra biraz yakından bakıyorsunuz ve görüyorsunuz ki birbirini tekrar eden bir iki oyun var. Biraz daha yakından bakıyorsunuz ve o oyunların sayısının bir iki adet değil, çok daha fazla olduğunu da farkediyorsunuz.

AA1-620x

GameInformer bu listeyi temizlemiş ve şimdi elimizde şöyle bir şey kalmış durumda. Ne dersiniz? Şimdi o kadar da etkileyici ve devasa gözükmüyor değil mi?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler