div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Y-Wing’in yeni diecast modeli muhteşem gözüküyor!

- Advertisement -

Star Wars deyince akla X-Wing, Tie Fighter, Millenium Falcon veya Star Destroyer geliyor değil mi, peki Y-Wing hakkında ne kadar şey biliyoruz?

Star Wars dünyasının bu yavaş, ama dayanıklı gözüken çöp kamyonları kendilerinden beklenmeyen işleri yapma konusunda oldukça becerikliler filmlerde gördüğümüz üzere. Aslında orjinal versiyonunda bubble-turret dediğimiz bir kuyruk silahı ile beraber tasarlanan, ancak sinemada zamanının teknolojisi tarafından doğru görüntülenemeyince bugünkü tasarımına kavuşan, hem tek kişilik, hem iki kişilik modelleri bulunan bu gemi torpido taşıyabiliyor ve hantal görüntüsüne karşın meşhur X-Wing ile aynı manevra kabiliyetine sahip.

Bu haber Star Wars’un merakla beklediğimiz Battlefront’u için bir Collector’s Edition çalışması da değil, zaten öyle bir çalışma olduğunda bu ihtiyar çöp kamyonundan evvel X-Wing veya Tie Fighter’a öncelik verileceği de muhakkak. Ancak 1/72 ebatındaki, önceden boyanmış ve hazırlanmış olan, size yapıştırıcı kullanmadan birleştirme imkanı veren bu model oldukça keyifli ve detaylı gözüküyor, amatör bir maket yapımcısı olan bu haberin yazarının da bir diecast’ı bu kadar beğenmesi sık rastlanan bir şey değildir sevgili arkadaşlar.

1348198409644206883

1348198409879348515

b_b-196694_SUB_1

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler