div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yakında ölecek olan bir adamın hikayesi: In Between

- Advertisement -

In Between’dkei ana karakter uzun süre yaşayamayacak bu yüzden hayatının son zamanlarını en anlamlı ve en güzel şekilde değerlendirmeli. In Between, bağımsız oyun stüdyosu Gentlymad tarafından geliştirildi. İsimsiz kahramanımız zıplamak dışında her şeyi yapabiliyor çünkü bir tekerlekli sandalyeye muhtaç. Biz ise yer çekiminin yönünü değiştirme gücüne sahibiz ve bu gücü kahramanımıza yardım etmekte kullanıyoruz.

Kontrollü bir düşüş gerçekten önemli ancak bundan dahada önemlisi kahramanımızın hayatta kalması. Yer çekimini değiştirdiğimiz zaman kahramanımızın hızlı bir şekilde zemine çarpmamasına özen göstermeliyiz. Buna dikkat ederken aynı zamanda etrafta bulunan dikenlerden manevra yaparak sıyrılmanız gerekiyor. Bu yetmiyormuş gibi, bakmadığınız zaman sizi takip eden “karanlık”tan’da kaçmalısınız.

Aşağıya koyduğumuz video’da oyunun başı mevcut ve oynayarak bölümleri geçip yoluna devam eden bir video. In Between, kontrollü düşmekle momentum arasında çok sağlam bir bağlantı kurmuş ve bu da In Between’ı gerçekten eşsiz kılıyor. In Between Steam mağazasında satışta.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler