div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yakuza 5 bütün DLC paketleriyle birlikte geliyor!

- Advertisement -

Yakuza 5 bu yılın son çeyreğinde Avrupa ve Kuzey Amerika da piyasaya girerken Japon versiyonunda ki bütün DLC paketlerini içeriyor olacak.

Aralık 2012’de ki Japon versiyonunun yayınlanmasından üç yıl sonra oyunun PS3 Exclusive versiyonu Avrupa’ya geliyor gibi. PlayStation Blog‘da da detaylı bir şekilde belirtildiği gibi gelen DLC paketleri arasında beş lideride farklı bir şekilde konu alan ve karakterlerine derinine inen, “Another Drama” paketi de geliyor.

Her bir karakter şehirde özgürce dolaşabilecek ve günlük aktivitelerde yer alabilecek. Oyun salonlarında oyun oynamaktan tutun, dövüş salonlarında bahis oynamaya, poker oynamaktan bowling oynamaya hatta balık tutup, dans atışmalarına katılmaya kadar ve taksi şoförü olmak gibi bir çok aktivite buna dahil.

Oyunun diğer serilerine nazaran Yakuza 5, beş farklı şehirde oynanabilecek.

Bu arada geçtiğimiz Mart ayında Yakuza’ya önceki oyun olan Yakuza 0 Japonyada PS4 ve PS3’e çıkmıştı, ancak Avrupa için hiçbir şey söylenmemişti. Sizce Yakuza 0, 2017 sonundan önce Avrupaya gelir mi? Yoksa hiç mi gelmez?

İyi Seyirler

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler