div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yakuza 6 için yeni teaser!

- Advertisement -

Japonya’da önümüzdeki yıl PlayStation 4’e çıkacak olan Sega’nın oyunu Yakuza 6 için 27 saniyelik video paylaşıldı. Sega’nın yaptığı en yeni gangster drama oyunu olan Yakuza 6 için paylaşılan videoda ise ‘Beat’ Takeshi Kitano yer alıyor. Belki bilenleriniz vardır kendisini ancak bilmeyenleriniz için aydınlatmak gerekirse kendisi Japonya’da Takeshi’s Castle oyun şovunun sunucusu. Şovu özetlemek gerekirse sosyal medyalarda gördüğümüz komik videolar vardır hani böyle Japoncadır ve komik saçma sapan engelleri ilginç şekillerde geçmeye çalışırsınız, onlardan biri. Takeshi sadece sunucu değil, aynı zamanda film endüstrisin’de yakuza’nın suçlularını da oynamıştır. Bu yüzden sahneye ve olaylara uzak değil kendisi. Hatta tam biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Biçilmiş kaftan çünkü bunların üzerinde aynı zamanda oyun endüstrisine’de uzak bir isim değil. 1986 yılında Space Invaders yapımcıları, Taito stüdyosu, Takeshi no Chousenjou isminde bir oyunu Nintendo Famicom için yayınlamıştı ve Takeshi o oyunda tasarımcıydı.

Sony, Yakuza 6’yı, Yakuza: Kiwami ile birlikte Tokyo Game Show’da açıklamıştı. Kiwami ise serinin ilk oyununun remastered hali ve Ocak 2016’da Japonya’da çıkacağı duyuruldu. Her iki oyun içinde hala uluslararası çıkıp çıkmayacağı kesin değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler