div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yasaları çiğneyenlerin oyunu LawBreakers geliyor!

- Advertisement -

Değişen yerçekiminin ortaya çıkardığı süper yeteneklerine sahip insanların çatıştıkları dünyada oyun taraflarını seçmek zorunda: Kanunları uygulayan mı yoksa Kanunları çiğneyen mi olmak?

Oyun geliştiricileri Cliff Bleszinski ve Arjan Brussee tarafından kurulan oyun yapım şirketi Boss Key Productions, merakla beklenen ilk oyunu LawBreakers’ı duyurdu. Kodu adı “Project BlueStreak” olan LawBreakers oyununun resmi isminin duyurusu öncesinde Boss Key Productions düzenlediği kampanya boyuncu her gün oyun ile ilgili yeni ipuçları paylaşırken sadık fanlar gelecekte yayınlanacak alfa ve beta yayınlarından oyun içi özel resimlere erişime kadar uzanan bir yelpazede VIP ödülleri kazandı. Bugünkü duyuruda gerçek oyuncuların yer aldığı canlı çekim ile yasaları çiğneyenlerin dünyası LawBreakers’ta birbirleri ile çatışan grupların hikâyeleri işlendi: https://www.youtube.com/watch?v=KRP33ii4H4M

Oyunun ilk oyun içi oynanış fragmanı ise dünya genelinde 28 Ağustos Cuma günü Türkiye saati ile 19:00’ta yayınlanacak. Böylece gelecekte oyunu oynayacak oyuncular şimdiden aksiyonun içine çekilmiş olacak. Oyun fanları oyun ile ilgili son duyuruları ve gelişmeleri takip etmek için LawBreakers topluluğuna www.lawbreakers.com adresi üzerinden katılabilecek.

Takım temeli üzerine kurulu FPS türü LawBreakers oyunu alternatif bir gelecekte geçiyor. Yerçekimini sonsuza kadar değiştiren “Çatırdama” isimli dehşet verici olayın ardından ikiye bölünen dünya daha sonra iyileşmeye başlar. Bu yeniçağda teknolojik gelişmeler sonucu insanlar yerçekimi ile oynayabilecek düzeye gelirken bu imkânlar sayesinde süper insan yeteneklerine yakın yetenekler ortaya çıkar. Bu yeni düzende teknolojinin artırdığı şiddet ile iki güç dünyayı kontrol için bir savaşa girer. Çatışmaların hâkim olduğu bu dünyada yasaları uygulaması için bir organizasyon kurulur. Ancak bunun karşısında oldukça büyük organize suç grubu vardır. Oyunculardan taraflarını seçmeleri istenir: Kanun mu yoksa Kanunları Çiğneyen mi olmak istersin?

Oyunun resmi ismini ve daha sonra yapılacak canlı yayın fragman gösterisini duyurduktan sonra Cliff Bleszinski ve Arjan Brussee, Twitch yayını üzerinden LawBreakers kanalındaki canlı yayına katıldılar. G4TV’nin önceki önemli isimlerinden Blair Herter’ın sunuculuğunu yaptığı yayında Boss Key, oyun severlerden gelen soruları cevaplandırırken yeni bir müjde daha verdiler: LawBreakers oyunundan dört karakter ve bir harita, hafta sonu Seattle’da yapılacak PAX Prime etkinliğinde oynanabilecek.

maxresdefault

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler