div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Assassin’s Creed yolda!

- Advertisement -

Ubisoft, bugün attığı bir tweet’le Assassin’s Creed serisinin yeni üyesini 12 Mayıs’ta açıklayacağını resmen duyurdu. Assassin’s Creed Unity ile seriye ağır bir darbe vuran ve sonrasında nerdeyse toparlayamayan Ubisoft, bakalım bu sefer aynı taşın altından nasıl kalkmayı planlıyor.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz Aralık ayında, yeni oyunun Assassin’s Creed Victory başlığı altında PS4, XboxOne ve PC platformları için piyasaya çıkacağı ve 19. Yüzyıl Victoria Londra’sında yer alacağı yönünde bir söylenti sızmıştı. Hatta Ubisoft bu söylentiyi onaylamış ve oyunun Quebec stüdyosu tarafından geliştirilmekte olduğunu öne sürmüştü. Ve sonrasında oyun hakkında hiçbir haber çıkmadı görücüye.

12 Mayıs’ta duyurulacak bu yeni oyunun, yüksek ihtimalle Assassin’s Creed Victory olacağı düşünülüyor, ki Ubisoft tarafından bugün atılan tweet’le birlikte ortaya çıkan aşağıdaki görsel ve oyunun resmi web sayfasındaki bir diğer muşta görseli, bu başlığı biraz biraz hissetirir nitelikte sanki.

Misal, ilk görselde herşeyi bir yana bırakırsak, yağmur damlaları Londra’ya gönderme olabilir. (Tamam, yağmur sadece Londra’da yağmıyor ama yağmur deyince ilk akla gelen şehirlerden biridir Londra.) Ve ikinci görseldeki “God save the queen” yazısı… Kraliçe Victoria olmasın o queen?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler