div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Doom için alpha test aşamasına geçiliyor

- Advertisement -

Quakecom etkinliğinde ID Software, Doom için önümüzdeki aylarda alpha süreci düzenleneceğini duyurdu. Hatırlanacağı üzere Wolfenstein: The New Order’ı ön sipariş eden ve Doom’a beta erişimi hakkı kazanan oyunculara da öncelik tanınıyor üstelik. Yakın zamanda düzenleneceği söylenen alpha sürecine katılacak oyuncular Wolfenstein: The New Order’ı ön sipariş eden bu oyuncular arasından seçilecek.

Duyuruya göre Wolfenstein: The New Order’ı ön sipariş eden ve alpha’ya katılmayı talep eden oyuncuların http://www.wolfenstein.com/age adresine girerek kendilerine verilmiş katılım kodunu girmesi gerekiyor. Eğer alpha’ya seçilmezseniz de aynı kodu kapalı beta için tekrar deneyebileceksiniz. Hatırlatma olarak araya girelim. Bu test sürecinin oyunun PS4, Xbox One ve PC sürümleri için düzenleneceğini söylemekte fayda var.

Quakecom etkinliğindeyseniz zaten şanslılar arasındasınız. Etkinlikteki tüm oyuncular Doom’un multiplayer modunu deneyebilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler