div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni FlatOut oyunu geliyor!

- Advertisement -

FlatOut ilk çıktığında bu kadar başarılı, bu kadar eğlenceli bir yapımla karşılaşacağımız aklımızdan bile geçmiyordu.

Zamanı için inanılmaz hasar modellemeleri (gerçi BeamNG.drive’ı saymazsak hala daha iyisi yok), son derece eğlenceli araç fizikleri ve sürücüyü ön camdan mümkün olduğunca yakışıklı bir şekilde fırlatmaya çalıştığımız bazı modlarıyla FlatOut’un ilk iki oyunu hala alınır, oynanır. Bugbear’ın bu iki oyunun ardından isim haklarını devredip kenara çekilmesiyle 2011 yılında piyasaya çıkan Team6 Games Studios yapımı üçüncü oyun ise hatırlayacağınız üzere son derece vasat bir yapımdı.

Orijinal oyunun yapımcısı Bugbear başarılı bir kickstarter kampanyasının ardından erken erişime giren yeni oyunları Wreckfest’i geliştiredursun, FlatOut’un isim haklarını elinde bulunduran Strategy First yeni FlatOut oyununun 2016 yılında PC ve yeni nesil konsollar ile buluşacağını açıkladı. Oyunun yapımını şimdiye kadar akılda kalıcı bir yapıma imza atmamış olan Kylotonn Entertainment üstlenecek.

Strategy First yeni oyunun bütçesinin çok yüksek olacağını söylese de, biz o kadar da umutlu değiliz, bekleyelim bakalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler