div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Mass Effect, Battlefield ve Titanfall oyunları bir yıl içinde piyasada!

- Advertisement -

Electronic Arts’ın yakın zaman önce açıklanmış veya eli kulağında olarak düşündüğümüz oyunları, bir yıl içerisinde arka arkaya piyasada olacak.

Elbette aralarında hakkında en fazla şey bildiğimiz oyun E3 2015 sırasında tanıtılan Mass Effect: Andromeda. Serinin yeni oyunu, eğer ertelenmezse beklediğimiz gibi 2016 sonu-2017 Mart ayları arasında piyasada olacak ve bu defa yeni bir galaksi olan Andromeda’yı keşfedeceğiz. Ana karakterimiz ile alakalı çok fazla detay paylaşılmış değil.

Bununla birlikte bir süredir fena halde dedikodusu dönen ancak ismi veya detayları açıklanmayan Titanfall oyununun da aynı zaman diliminde piyasada olması bekleniyor.

Elbette çoğunuzun en fazla merak ettiği seri Battlefield. Bilindiği gibi Mart ayında EA Visceral tarafından geliştirilerek piyasaya çıkan Battlefield: Hardline o kadar tutulmamış ve serinin eski oyunu Battlefield 4 içerik desteği almaya devam etmişti. Yeni oyunun Battlefield serisinin ana serisine ait olması, kısaca Battlefield 5 olması beklenebilir. Oyunun Aralık ayı sonlarında piyasada olması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler