div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Nier: Automata için 29 dakikalık oyun içi videosu geldi!

- Advertisement -

Geyiklerden tutun, balık avlamaya ve robot öldürmeye kadar türlü sahnelere tanık olabileceğimiz oyun içi video yayımlandı!

Geçtiğimiz günlerde Square Enix, Nier: Automata’nın duyurulduğu ve Playstation Underground’un yayımlamış olduğu bu videoda, daha fazla fikir sahibi olmamız için oyunda nelerle karşılaşacağımızı gösterdi. Bu videoda Nier’in açık dünyasını, kasabasını, dükkanlarını, platformlarını, keşif ve balık tutmak gibi pek çok detaya değinmişler. Aynı zamanda görevlerden ve silahlardan da bahsetmeden geçilmemiş.

Dark Souls’tan bildiğimiz üzere, savaşın ortasında öldüğümüzde tekrar canlanıp vücudumuzu bulabiliyorduk. Bulduğumuz zamanda ise geçmiş özlerini ve XP’leri geri alabiliyoruz. Öldüğümüzde android olarak oynadığımız için, eski vücudumuzdan hafıza ve verileri de geri alabileceğiz. Daha önce düşmüş olan Verres’larınızı ek olarak toplayıp tamir edebilirsiniz.

Square Enix, Nier: Automata’nın orijinal Nier’den binlerce yıl sonra kurulduğunu ve “temelde bağımsız bir oyun” olduğunu doğruladı. Ayrıca Nier’da geyiklere binebiliyorsunuz ki 2010’da çıkan orijinal oyunda bunu sadece yaban domuzlarıyla yapmamıza izin veriliyordu…

Nier: Automata 7 Mart’ta çıkması bekleniyor. Biz de merakla bekliyoruz.
Oyunun videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler