div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni NieR, Playstation 4 için geliyor

- Advertisement -

Serinin 2010 yılında piyasaya çıkan ilk oyununun yaratıcısı Yosuke Saito’nun Platinum Games ile yaptığı iş birliğinin ardından NieR eskisinden çok daha güçlü dönüyor.

İlk oyunu oynayanlarınız varsa hatırlayacaktır, vaktiyle Ps3 ve XBox 360’a çıkan oyunda Nier adlı (gerçi değiştirebiliyordunuz, oyun adını taşımasına rağmen) kendi halinde bir adamın kontrolünü alıyor ve dev canavarlarla dolu bir maceraya çıkıyorduk.

Oyun kendisine sadık bir kitle yaratmayı başardıysa da hit olmaktan çok uzaktı ve aldığı vasat inceleme puanlarının ardından bir köşede unutulup gitti.

NieR’in adı henüz açıklanmayan ve hakkında “daha fazlası için sonbahar’ı bekleyin” spot’undan başka bir bilgi verilmeyen yeni oyunu ise Platinum Games’in ortaklığında yapılacak ve ilk oyunun potansiyeli asla tam olarak kullanılamamış evrenini alarak bunu bir sonraki adıma götürmeyi hedefliyor. Playstation 4’e gelecek olan oyun henüz geliştirme aşamasının çok erken safhalarında ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler