div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Master of Orion’dan ilk detaylar!

- Advertisement -

Collector’s Edition sürümünü alanlar Orion’ın fethine Taktik Savaşlar, çevrimiçi modlar ve Yapay Zekâ’ya karşı mücadeleler ile bu hafta başlayabilecekler

WG Labs, Master of Orion’ın Collector’s Edition sürümüne sahip olan oyuncuları bekleyen ilk parti özellikleri açıkladı. Uzay kâşifleri 26 Şubat itibariyle şiddetli Taktik Savaşlar sırasında kendi galaktik filolarına komuta edebilecek, arkadaşlarına karşı çevrimiçi mücadelelere girişebilecek ve kurnaz yapay zekâ karşısında becerilerini test edebilecekler.

Taktik Savaşlar oyunculara gerçek zamanlı olarak kendi filolarını oluşturma ve bunları yöneterek cüretkâr saldırılar yapma veya düşmanı zekice planlanmış tuzaklara çekme imkânını sunuyor. Oyuncuların zafer ve yenilgi arasındaki ince çizgide ilerlerken keskin bir zekâya ve öngörülü kararlara ihtiyaçları olacak.

WG Labs’in Ürün Vizyonu Müdürü Chris Keeling, Taktik Savaşlar hakkındaki yorumunu şöyle dile getiriyor, “Taktik Savaşlar ile oyuncuya devasa bir filonun komutasını üstlenmenin nasıl bir his olduğunu yaşama şansı sunduk. Görsel olarak etkileyici ve insanı içine çeken savaşlarda oyuncuların kontrolü ele almalarına izin verdik. Taktik savaşların özünü ise kritik anlarda stratejik kararlar verebilmek, zaferi getirecek hamleleri yapmak ve gemilerinizi gelecek savaşlarda yer almaları için mümkün olduğunca korumak oluşturuyor.”

Erken Erişim ile birlikte oyuncular, Mrrshan, Psilon, Bulrathi, Alkari, İnsan, Sakkra’dan oluşan birbirinden farklı özellikleri bulunan altı ırkı kontrol edecekler. Hem ırkların sayısı hem de oyun içeriği yakın bir gelecekte artacak. Orion’a hükmetmeye giden yolda oyuncuları üç farklı zafer seçeneği bekliyor. İlki Galaktik Konsey’in lideri olup “Diplomatik” zafer kazanmak. İkincisi “Fetih” zaferini kazanmak için diğer tüm ırkları yok etmek. Başarıya giden üçüncü yol ise, genel puan sıralamasında en tepeye tırmanarak “Üstünlük” zaferine ulaşmak.

Master of Orion erken erişim süresince yalnızca 64-bit işletim sistemli Windows PC’lerde oynanabilecek; fakat farklı özellikler sahip diğer platformlar da daha sonra eklenecek. Yıldızlarla dolu seslendirme kadrosu ile İngilizce olarak çıkacak oyun daha Rusça seslendirmeye de kavuşacak. Ayrıca oyuna Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çekçe, Lehçe, Türkçe, Meksika İspanyolcası, Portekizce, Korece ve Japonca dil seçeneği de eklenecek.

26 Şubat itibariyle satışa çıkacak Master of Orion Collector’s Edition sürümünü alarak, siz de Erken Erişim imkânı ile galaksiyi keşfetmeye şimdiden başlayabilirsiniz.

- Advertisement -

Master of Orion’ın farklı sürümleri hakkında bilgi almak için http://masteroforion.eu/editions adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler