div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yine Football Manager, yine sakatlık problemleri…

- Advertisement -

Artık alıştığımız bir sahne, ligin beşinci haftası ve takımınızın %30’unu 4-8 hafta sürecek sakatlıklara kurban verdiniz bile, evet elbette Football Manager’dan bahsediyoruz.

Football Manager 2016 da bu yolu aynen izliyor gibi gözükmekte. Oyunun steam kullanıcı yorumları sayfalarca süren yakınmaların ve sakatlık isyanlarının merkezi haline gelmiş durumda. Oyuna başladıktan sonraki ilk maçların ardından birbiri ardına orta ve uzun vadeli sakatlıklar yağmaya başlıyor ve kısa sürede deneyiminiz çekilmez bir hal alabiliyor. Bu haberi okurken oyunu inceleyen Enes’in görüşlerini öğrenemedim ama benim Fm 2015 deneyimim de farklı başlamamış, daha ekim ortasında kadromdaki tüm forvetleri sakatlığa kurban vermiştim, son ve nihai yama çıkana kadar da bu sorun devam etti.

Firma bu sakatlıkların gerçek hayattakinden %30 daha az olarak oyuna aktarıldığını belirtse de aşağıda bazı yorumları bulabilirsiniz, hatta aralarında pozitif olanlar da var. Bu noktada eklemeden geçemeyeceğim, Daniel Sturridge reyizin oyunda Rıdvan Dilmen’den farkı yok.

jpg (1)

jpg (2)

jpg (3)

jpg

Haberler

1 Yorum

  1. Her sene orjinal oyun alirdim ama koskoca firma butun sene yatip,tek degisikligi menajer yuzu olusturma diyerek, ayni yemegi hic bir degisiklik yapmadan, isitip isitip onume getiriyorsa kusura bakma SEGA! Askimiz buraya kadarmis.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler