div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yoksa Diablo’ya yeni ek paket mi geliyor?

- Advertisement -

Nerden çıkardık bunu derseniz, aslında tamamen bir tahmin. Blizzard geçtiğimiz günlerde iş ilanlarını güncellemiş ve özellikle “art director” aramalarına önem vermiş durumdalar.

“Art director Unannounced Title” şeklinde yazan iş ilanını görenler hemen madenciliğe girişerek, Blizzard’ın bu açıklanmamış olan projesi ne acaba diye karıştırmışlar her yeri. Çıkan şeyler içerisinde en muhtemel olanı Diablo ile ilgili olması. Elbette bir Diablo IV olmayacaktır, çünkü 2010 yılında Blizzard’ın açıkladığı, hangi oyuna ne zaman ne çıkaracaklarını gösteren tahmini takvim de bir Diablo III ek paketinin geleceğini doğrular nitelikte.

E tabi eğer Diablo III’e yeni ek paket de geliyorsa eğer, Reaper of Souls’un da artık tamamlandığı manasına gelir bu durum. Ki oyunun sonunu düşününce, bir devam hikayesi gelmesi de aslında gerekli ve uygun olur. Ama yine de hemen heyecan yapmayın. Hiç bir şey resmi değil. Sadece bir iş ilanından ortaya çıkarıldığı düşünülen teoriler bunlar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler