div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Youtube Gaming bugün start alıyor!

- Advertisement -

Nihayet Youtube’un oyunla alakalı videolara ayırdığı streaming servisi Youtube Gaming bugün, 26 Ağustos’ta start alıyor!

Hatırlayacaksınız, daha önce Youtube’un Twitch’i satın alma girişimleri olmuş ancak bir anlaşmaya varılamamıştı, firma da kendi yolundan gitmeyi tercih etmiş ve Youtube Gaming’i duyurmuştu. Şu haber yazıldığı sırada henüz açık değildi ancak hem sitenin hem de uygulamanın kısa süre içinde devreye girmesi bekleniyor.

Youtube Gaming’de aynen Twitch gibi yayıncının sevdiği oyunun yayınını yapmasına, bunu saklamasına ve takipçiler ile iletişime geçmesine izin veren bir hizmet, ancak Twitch’in sahip olmadığı DVR modu sayesinde eğer yayını kaçırdıysanız son dört saatini geriye alarak izlemeniz mümkün.

Youtube Gaming uygulaması hem Android hem de iOS için kısa süre içinde çıkmış olacak, böylece telefonunuzdan da yayınları takip etmeniz kolaylaşacak.

20150615161011-youtube-gaming-stream

Haberler

7 YORUMLAR

  1. Her şey iyi güzel de ”start almak” nedir hocam. Başladı, başlıyor demek çok mu zor veya bizim bu kelimeyi anlamayacağımızı mı düşünüyorsunuz. Gözünüzü seveyim şu yabancı kelime kullanma hastalığından bir kurtulalım artık ya.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler