div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Zombi bu defa kutulu olarak geliyor!

- Advertisement -

Ubisoft’tan yapılan açıklamaya göre daha önce PC ve yeni nesil konsollara sadece dijital indirme olarak sunulan ve haliyle ülkemize uğramayan Zombi, 21 Ocak tarihinde kutulu olarak da piyasada olacak.

Bilindiği gibi aslen Wii U için piyasaya çıkan ve bugüne de bu el konsolu için yapılmış en pahalı prodüksiyonlardan biri olan Zombi, geçtiğimiz aylarda yeni nesil konsollar ve Steam üzerinden satışa sunulmuş, hiç de fena puanlar almamıştı. Ülkemize kutulu olarak ulaşmadığı için oyunu satın almamayı tercih edenler olduysa da iyi haberlerimiz var, oyun yeni yılda kutulu olarak da piyasada olacak.

Londra’da kurulu bir senaryoya sahip olan ve yeni nesle gelirken ZombiU isminden U harfini atan oyun iyileştirilmiş yükleme süreleri, aşağıda örneğini görebileceğiniz yüksek kalitede görseller, yeni silahlar ve yeni bulmacalar gibi eklentilere kavuşmuştu. Ayrıca oyunun çok eleştirilen envanter sistemi de ciddi bir revizyondan geçmişti.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler