div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

GoldenEye: Source ile tanışın!

- Advertisement -

Ülkemizde çok kısıtlı sayıda eve girme şerefine nail olmuş olan Nintendo 64’ün en sevilen oyunlarından olan GoldenEye 007, bir grup gönüllü geliştiricinin ellerinde yeniden hayat buldu.

Rare tarafından geliştirilen ve vaktiyle sadece N64 için piyasaya çıkmış olan GoldenEye 007, Half-Life 2’nin Source grafik motoru ile yeniden yaratılmış durumda.

Modun 5.0 sürümü ile beraber elden geçirilmiş harita tasarımları, göz yakmayan grafikler ve günümüze uyarlanmış oynanış mekaniklerine sahip olan GoldenEye: Source, bedava olarak edinilebiliyor. Yaklaşık 2GB boyutundaki oyunu ModDB üzerinden indirmek mümkün.

GoldenEye: Source herhangi bir tek kişilik mod içermiyor ancak multiplayer yönü oldukça kuvvetli. Hepsi orijinal oyundan alınmış olan 28 harita, 10 farklı oyun modu ve 28 farklı silah bulunuyor, yani çeşitlilik konusunda bir sıkıntı yaşamayacağınız kesin.

Böyle dedik ama şimdi gözler Nintendo’da elbette. Bilindiği gibi kendi içine kapalılık olayına bayılan Nintendo böyle şeylerden pek hoşlanmıyor ve Metroid 2’nin fan’lar tarafından yeniden yapılmış versiyonunu internet üzerinden silmeye and içeli daha hafta bile olmadı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler