div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Google ile Matrix’e adım adım!

- Advertisement -

Google Earth bugüne kadar sanal bir dünya üzerinde uydu destekli görüntüler eşliğinde harita ve coğrafi bilgiler sunan bir yazılımdı. Google’ın Daydream hamlesi ile sanal gerçekliğe eğilmesinin ardından Google Earth’e de sanal gerçekliğe uyumlu hale geldi.

Artık HTC Vive ile bu sanal dünyayı, dünyamızı, birinci elden deneyim edebileceğiz. Dünyamızı bir gök cismi olarak uzaydan inceleyebilir, La Sagrada Famila’nın büyüleyici manzarasına Barselona sokaklarında şahit olabilir ya da gladyatör dövüşlerinin düzenlendiği Roma’daki Kolezyum’da hayallere dalabilirsiniz. Bazı yapıları 360 derece olarak gezebilecek, dünya üzerinde kuş gibi süzülebilecek ve Matrix’e bir adım daha yaklaşabileceğiz.

dsdsdsd

Oldukça büyük olan dünyamız için Google çok ziyaret edilen noktalar için sanal turlar seçenekleri de sunuyor. Sanal turizmi bir üst noktaya taşıyacak bu uygulamayı, Steam’in Türkiye mağazasında sunulduğunda ücretsiz olarak edinebileceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler