div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mafia III’ün Collectors Edition detayları belli oldu

- Advertisement -

1968’lerin araçları, müziği, kültürü ile donatılmış bir şehir düşünün. Mafia III’e hoş geldiniz. Vietnam gazisi Lincoln Clay’in, ailem dediği İtalyan Mafyası tarafından ihanete uğraması ve kurduğu yeni ölüm birliğiyle intikama koşmasını anlatan bir oyuna giriş yapmış bulunmaktasınız. New Bordeaux’un acımasız sokaklarında kan gövdeyi götürürken, birliği ayakta tutarak bu dünyanın başına geçmek her ne kadar zor olsa da, imkansız değil.

Mafia3_Enviro_CanalSt_01_thm
Bu kadar mükemmel bir dünyaya tam da böyle bir baskı yakışırdı. Beklenilen organize suç oyunu Mafia III’ün koleksiyon versiyonu detaylarını duyuran Hangar 13 ve 2K, dopdolu bir Mafia III Collector’s Edition ile karşımızda.

Hem dijital, hem fiziksel eşyalar barındıran bu kutulu koleksiyon, Mafia III versiyonlarından herhangi birini ön sipariş eden kullanıcılara Family Kick-Back bonusu sağlayacak. Fiziksel ve dijital içerikler, lisanslı soundtrack ve oyun müzikleri plağı ve Playboy&Alberto Vargas taş baskısı gibi birçok içeriği Mafia III Collectors Edition’da bulmak mümkün.

Bunlara ek olarak oyuna saklanan Playboy ve Alberto Vargas içeriklerini de keşfedebileceksiniz. 60’lı yılların Amerikası’nı tecrübe edeceğiniz oyunda, kendinizi Vito Scaletta ile İtalyan Mafyası’nın parlak dönemlerini keşfederken bulacaksınız.
mafia2_ss_lg

Kutuğu içeriğinde:

Mafia III: Lisanslı New Bordeaux Soundtrack Albüm – Plakta The Animals, Paint It Black, The Animals ve The House Of The Rising Sun gibi 60’lara damga vuran şarkılar mevcut. Plak oyunun hikayesine göre gerek savaş, gerek suç ve kargaşa gibi konulara değinen şarkılardan oluşmuş.

Mafia III: Orijinal Oyun Müzikleri – Jesse Harlin ve Jim Bonney’in bestelediği Mafia III’e özel oyun müzikleri de plakta bulunmakta. Hem oyun atmosferi, hem Lincoln Clay’in dramatik hikayesine uyumlu şarkılar Rhythm ve Blues’dan oluşmakta.

- Advertisement -

Yapay Deriden Bardak Altlıkları – Sammy ve Paradiso Casiono’nun işletmelerini temsil eden altlıklar.

Art of Mafia III Çizim Kitabı – 56 sayfadan oluşan, yeni dünya New Bordeaux’un yaratılışını görsel olarak anlatan kitap.

Lincoln Clay’in Replika Askerî Künyeleri – Amerikan ordusu tarafından verilmekte olan 60’lı yılların künyelerinin kopyaları.

Özel Sanat Baskıları – Playboy ve Alberto Vargas Estate taş baskıları.

Sezonluk İndirim – Yayınlanacak indirilebilir içeriklerin toplu indirimi.

PS4, Xbox One ve Windows PC için 7 Ekim 2016’da çıkması beklenen standart, sınırlı deluxe ve sınırlı koleksiyon versiyonları için bir fiyat hala mevcut değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler