div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hearthstone’un yeni eklentisi Journey to Un’Goro yolda!

- Advertisement -

Hearthstone oyuncuları Nisan ayında Journey to Un’Goro ile buluşacaklar. Blizzard Entertainment’ın uluslararası başarılı dijital kart oyununun yeni genişleme paketinde 135 yeni kart bulunuyor

İçinde bir tutam da tehlike olacak biçimde macera ve şöhret peşinde misiniz?

Azeroth’un en iyi alim ve kaşifleri bugünden itibaren Nisan ayında Blizzard Entertainment’ın hit dijital kart oyunu Hearthstone®’a gelecek olan yeni genişleme paketi Journey to Un’Goro™ için hazırlanmaya başladılar bile.

Eski çağ mucizeleriyle dolu bu topraklara keşfe gidecek kadar cesur ya da en azından meraklı olanları kadim elementaller, korkutucu bitkiler ve Azeroth’a ayak basmış yırtıcıların en vahşileri karşılayacak – ve oyuncular bunlarla birlikte koleksiyonlarına katmak için 135 yeni Hearthstone kartı keşfedecekler!

Journey to Un’Goro oyuncuları Azeroth’un zamana yenik düşmeyen tarih öncesi bölgesi Un’Goro kraterinin merkezine götürecek. Rivayetlere göre önceki kaşifler Un’Goro’da yarım kalmış bazı işler bırakmışlar – bu göz korkutucu görev kartları gereksinimleri tamamlandığı takdirde sahiplerine inanılmaz güçlere sahip ödüller kazandırırmış.

Ayrıca bu kraterdeki dinozorlar yeni keşfedilen bir evrim türü sayesinde her türlü tehdide uyum sağlayabilirlermiş. Her adımınızda sınava tabi tutulacak olsanız da endişe etmeyin! Güvenliğiniz neredeyse garanti . . . hiçbir şeye dokunmadığınıza emin olun yeter!

- Advertisement -

Windows ve Mac PC’ler; Windows, iOS ve Android™ tabletler ve cep telefonlarına gelecek olan Journey to Un’Goro kart paketlerini Hearthstone’un Arena modunda kazanabilecek veya Hearthstone’un diğer kart paketleriyle aynı fiyata oyun içi altın veya gerçek parayla satın alabileceksiniz.

Bu paketi önceden satın alan sabırsız kaşifler ayrıca gelecek keşif gezileri için uygun bir ortam sağlayacak olan özel temalı kart arkasına da sahip olacaklar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler