div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hunt: Showdown Erken Erişimde

- Advertisement -

Crytek’in Yeni Oyunu Hunt: Showdown, Yeni Bir Video ile Erken Erişimini Duyurdu!

Crytek’in merakla beklenen yeni oyunu Hunt: Showdown, kapalı alfasının ardından Steam üzerinden erken erişime açılarak, 69,00 TL’lik fiyat etiketi ile marketteki yerini aldı.

Açık dünya türüne PvP ve PvE öğelerini bir arada ekleyen Hunt: Showdown, oyuncuları Western soslu post apokaliptik bir dünyada canavarları öldürmeye ve rekabetçi yapısı ile ödül avcısı bir takım olmaya davet ediyor.

Hunt: Showdown yapımcısı Fatih Özbayram; “Kapalı Alpha testine bizimle birlikte katılan tüm oyunculara çok teşekkür ederiz. Geri bildirimleri oyunun kalan gelişimi açısından bizler için çok önemli ve en başından böyle bir topluluk ile bir araya geldiğimiz için minnettarız” şeklinde konuştu.
Oyunun yaratıcı yönetmeni Magnus Larbrant ise; “Erken erişim Hunt: Showdown için büyük bir adım, bu noktaya geldiğimiz için çok heyecanlı ve mutluyuz. Hunt: Showdown ile her zaman oynamak istediğimiz oyunu yapmaya çalıştık; gerçek bir adrenalin deneyimi sunan gergin, karanlık ve bağımlılık yapıcı bir aksiyon. Elimizden geleni ortaya koyduk; şimdi de erken erişim sayesinde bize katılan oyuncuların desteği ve geri dönüşleriyle, ortaya çıkan oyunu daha da iyi bir noktaya taşıyacağımıza eminiz.”

Hunt: Showdown Hakkında
Hunt: Showdown, Crysis’in yapımcıları tarafından geliştirilen, gayet zor PvE öğeleri ile birleştirilmiş bir ödül avı oyundur. Hayatta kalma temalı oyunları, eşleşmeye dayalı ve rekabetçi maç temelli bir format ile birleştiren Hunt: Showdown; oyuncuya aynı anda hem PvE hem de PvP deneyimi en etkili şekilde yaşatmayı hedeflemiştir. Oyunun başında haritadaki korkunç bir hedefin peşine düşen, 2 kişiden oluşan 5 farklı takımın oyuncuları; hedefi etkisiz hale getirip ödülü aldıklarında artık birbirleri için bir hedef haline gelir. Risk ne kadar yüksek ise ödül o kadar yüksektir ve tek bir hata her şeye mal olabilir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler