div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hybrid Wars çıktı!

- Advertisement -

WG Labs tarafından yayınlanan ve 90’ların arcade shooter oyunlarına saygı duruşunda bulunan Hybrid Wars, şimdi Steam ve GOG.com’da

Bilim kurgu, aksiyon oyunlarını sevenler, WG Labs’in fütüristtik shooter oyunu Hybrid Wars’a merhaba deyin. Extreme Developers tarafından geliştirilen Hybrid Wars, açık dünya oyunlarla top down shooter (oyun alanını kuş bakışı görerek ateş ettiğimiz) adı verilen oyunların eğlenceli unsurlarını bir araya getiriyor.

Sayısız görev barındıran oyunla ilgili Extreme Developers’ın CEO’su Denis Sidorov, “Piyasada birçok FPS ve MMO bulunuyor. Ancak biz, bu oyunlardan biraz daha farklı bir yaklaşım sergilemek istedik ve 90’ların nostaljisini yaşatan top down shooter tarzına yöneldik. WG Labs yetkilileri ile görüştüğümüzde onların da bizim fikrimizi ve bu tarz bir oyun yapmaktaki isteğimizi paylaştığını görerek kolları sıvadık. WG Labs ile güçlerimizi birleştirerek hayallerimizdeki oyunu ortaya koymuş bulunuyoruz. Umarız oyuncular da oyunumuzu bizim kadar heyecanla oynayacaklar,” şeklinde konuştu.

Hybrid Wars iki farklı sürümle karşımıza çıkıyor. 27 TL fiyatla satışta olan Standart Sürümde oyunun kendisini ve ana karakter Alex Carter’a sahip oluyorsunuz. 31 TL olan Deluxe Edition ise oyun ve Alex Carter’ın yanı sıra ekstra karakter Jason Wood, oyunun film müziklerini ve dijital art book’unu içeriyor.

Yapımcılar önümüzdeki dönemde yayınlanacak iki karakter DLC’si ile oyunculara yepyeni oynanış deneyimleri sunmayı hedefliyor. İlk karakter DLC’si olacak Yana “”Tesla” Radovich, bir dahi ve aynı zamanda da tam donanımlı bir hacker. Tesla’yı ileri teknoloji casusluk ekipmanlarıyla donatılmış Yoko Takano takip edecek. Her iki indirilebilir içeriğin de 2016 sonbaharında çıkacağı belirtiliyor.

Oyuna, gelecek güncellemelerle birlikte yepyeni çoklu oynanış modları ekleniyor olacak. Hybrid Wars sahipleri oyunlarını Wargaming.net hesapları ile birleştirdiklerinde ekstra bir kahraman olan Ivan’a ve meşhur World of… serisi oyunlarda geçerli 3 günlük Premium Hesaba sahip olabilirler.

- Advertisement -

Hybrid Wars Windows, Mac OS X ve Linux işletim sistemlerinde oynanabiliyor. Oyunu dijital olarak Steam ve GOG.com’dan edinebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler