div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HyperX Cloud Revolver S Türkiye’de!

- Advertisement -

Tek bir tuşla ve ek bir yazılım gerektirmeden Dolby deneyimi sunan Cloud Revolver S, Türkiye’de satışa sunuldu.

Kingston Technology Company Inc.’in bir iştiraki olan HyperX, şimdiye kadarki en gelişmiş mikrofonlu oyun kulaklığı olan ve tak-çalıştır Dolby® 7.1 Surround Ses teknolojisine sahip HyperX Cloud Revolver TM S’i Türkiye’de piyasaya sundu. Bir USB kontrol kutusu içerisinde Dolby HeadphoneTM teknolojisini entegre eden HyperX, tek bir tuş ile oyuncuları çevreleyen üst seviye bir ses deneyimi sağlıyor. HyperX’in özel hafızalı köpüğü ve yeni geniş kafa bandı tasarımı konfor seviyesini artırarak uzun saatler boyunca keyifli bir oyun deneyimi vadediyor. Aynı zamanda çoklu platform desteği de sunan yeni premium kulaklık, 50mm sürücüleri ve gürültü önleme özelliğine sahip mikrofonuyla profesyonel oyuncular ve dünya çapındaki eSpor takımlarının kullanımı için tasarlandı.

HyperX’in ödüllü konfor ve rekabetçi ses performansını devam ettiren Cloud Revolver S, kulaklıkla birlikte gelen ses kutusu sayesinde gerçekçi Dolby Kulaklık ses kalitesine ulaşıyor. Dolby Kulaklık 7.1 kanal surround ses ortamı oyunculara benzersiz bir oyun deneyimi yaşatarak kendilerini aksiyonun tam ortasında hissetmelerini sağlıyor. Dolby Surround sesin yanı sıra bas, düz tepki ve sohbet profilleri olmak üzere üç ek ses profili de bulunuyor.

All-Star basketbol ve bilgisayar oyuncusu Gordon Hayward, HyperX Cloud Revolver S için, “İnanılmaz rahat. Tak-Çalıştır Dolby Surround sesiyse muhteşem” dedi.

Cloud Revolver S’in sunduğu ses alanında büyük rol oynayan benzersiz sürücü teknolojisi sayesinde, oyuncular duydukları sesleri etraflarında farklı mesafelerde ve açılarda konumlandırılmışçasına canlandırabiliyor. Boost, Flat ve Vocals olarak üç adet ön tanımlı ekolayzır ayarı sayesinde oyuncular en sevdikleri ayarı seçebiliyor. FPS ve diğer 3D oyunlarda rakiplerinin konumunu eskisine göre çok daha net duyarak oynayan oyuncular bu sayede rekabette üstünlük kazanıyor.

- Advertisement -

HyperX Ses Ürünlerinden Sorumlu Müdürü Tyler Needles, konuyla ilgili olarak “HyperX Cloud Revolver S şimdiye kadarki en iyi oyun kulaklığımız. Kulaklığı takın ve ardından tek tuşla Dolby kalitesinde surround sese ulaşın. Ses performansı ve konforun mükemmel bir dengede bir araya getiren Cloud Revolver S, sizi sinema kalitesinde bir ses deneyimiyle baş başa bırakacak.” dedi.

CES 2017’de tanıtılan Cloud Revolver S, 629 TL + KDV tavsiye edilen tüketici fiyatıyla satışa sunuldu.

HyperX Cloud Revolver S hakkında detaylı bilgi:

Premium bir oyun deneyimi sunmak için tasarlanmış olan Cloud Revolver S’in diğer özellikleri:

– Dolby Surround Ses – Tak-çalıştır surround ses için yeni USB ses kontrol kutusu ve dahili yüksek kaliteli ses kartı
– Oyuncular tarafından geliştirildi – Üç adet ön tanımlı ekolayszır ayarı, bağımsız ses ve mikrofon sessizleştirme tuşları ve aktif modları hızlıca görebilmek için LED aydınlatma
– Yeni Tasarım – Daha geniş kafa bandı, mat siyah görünüm ve kulak yastıklarında HyperX Özel Hafızalı Köpük
– Premium Performans – Rakiplerinin aksine, ek bir yazılım veya ses kutusu gerektirmez.

HyperX Cloud Revolver S Teknik Özellikleri:
Sürücü: Dinamik, 50mm, neodimyum mıknatıslı
Type: Çevresel, arkası kapalı
Frekans yanıtı: 12Hz–28,000 Hz
Empedansı: 30 Ω
Ses basınç seviyesi: 1kHz’de 100.5dBSPL/mW
T.H.D.: < 2% Giriş gücü: 30mW, Maximum 500mW Ağırlık: 360gr. Mikrofonlar ağırlık: 376gr. Kablo uzunluğu: Kulaklık: 1m Ses Kontrol Kutusu: 2.2m PC uzatma kablosu: 2m Bağlantı Tipi: Kulaklık: 3.5mm fiş (4 kutuplu) Ses Kontrol Kutusu: USB PC uzatma kablosu: 3.5mm stereo ve mikrofon fişi Mikrofon:
Eleman: Elektret kondensatör tipi mikrofon
Kutup düzeni: Çift yönlü, Gürültü engelleme özellikli
Frekans yanıtı: 50Hz-18,000 Hz
Hassasiyet: -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler