div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HyperX kulaklık satışlarında 5 milyonu devirdi!

- Advertisement -

Kingston Technology Company Inc’in oyunculara yönelik bölümü olan HyperX, ödüllü oyuncu kulaklıklarından bugüne kadar 5 milyon adet piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Fortnite ve PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) gibi oyunların popüler hale gelmesi oyuncu kulaklığı pazarını da büyük bir hızla büyütüyor. HyperX oyuncu kulaklıkları, oyunlarla ilk kez tanışanlardan profesyonellere kadar dünya genelinde çok sayıda oyuncu tarafından kullanılıyor.

“Fortnite, NBA 2K ve e-sporların hızlı bir şekilde büyümesiyle, HyperX de global oyuncu kulaklığı pazarında heyecan verici bir şekilde büyümesini sürdürüyor.” diyen HyperX Kıdemli İş Birimi Müdürü Marcus Hermann, sözlerine şöyle devam ediyor: “HyperX 10 yılı aşkın bir süredir oyun tutkunları için ürünler sunuyor ve artık HyperX kulaklıklarının sık oyun oynamayan kişiler arasında da popüler olduğunu görüyoruz. 5 milyon kulaklığı piyasaya sürmüş olmamız, büyüme stratejimizde de bizim için önemli bir adım oldu.”

HyperX; Fortnite Battle Royale, e-spor ve NBA hayranları gibi yeni kitleler arasında giderek yaygınlaşıyor. HyperX’in; Dallas Mavericks ve Philadelphia 76ers gibi NBA takımlarının yanı sıra NBA 2K League ve bu turnuvaya katılan Mavs Gaming, Pacers Gaming, Grizz Gaming, Bucks Gaming ve Jazz Gaming ekipleri ile de resmi oyuncu kulaklıkları için ortaklıkları bulunuyor. NBA’deki marka elçileri arasında Boston Celtics’ten Gordon Hayward, Philadelphia 76ers’dan Joel Embiid ve Sacramento Kings’ten De’Aaron Fox yer alıyor.

Battle Royale oyunlarının daha geniş kesimlere yayılması ve esporun sporla iç içe geçmesiyle her seviyeden oyuncular kaliteli ve rahat oyuncu kulaklıklarına ihtiyaç duymaya başlıyor. HyperX, profesyonel oyuncular ve oyun tutkunlarına saatlerce rahat oyun imkanı sunan kulaklıkları ile bu talebi karşılıyor. HyperX kulaklıkları 6 kıtada, 100’den fazla ülkede 15.000 mağazada bulunabiliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler