div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HyperX yeni mekanik oyuncu klavyesini piyasaya sürdü

- Advertisement -

HyperX Alloy FPS RGB Sahip Olduğu Kailh Silver Speed Anahtarlarla Daha Hızlı Oyun Performansı Sunuyor

Kingston® Technology Company Inc’in oyunculara yönelik bölümü olan HyperX®, HyperX Alloy FPS RGB™ mekanik oyuncu klavyesini piyasaya sürdüğünü duyurdu. Alloy FPS RGB klavyede; daha kısa tuş basış süresine sahip olan ve daha az basma kuvvetiyle (40g) çalışan Kailh Silver Speed mekanik tuş anahtarları bulunuyor. Oyunculara daha hızlı oyun performansı sunan bu anahtarlar 70 milyon kez kullanılabiliyor. Tuş anahtarı yuvasındaki LED ışıklar, beş farklı parlaklık seviyesiyle klavyenin daha parlak ve göz alıcı bir RGB aydınlatmaya sahip olmasını sağlıyor. Tam boy RGB klavye, sağlam çelik alaşım çerçeveli kompakt tasarımıyla masanızda mouse ve mousepad’lere de yer açıyor.

Klavye ayrıca, oyun modu sayesinde Windows tuşunu devre dışı bırakarak oyunların bölünmesini önlüyor. Bunun yanı sıra klavyede anti-ghosting ve N-Key Rollover işlevleri bulunuyor. Daha fazla esneklik ve performans için Alloy FPS RGB’in arka kısmında kolay erişilebilir bir USB şarj girişi ve ayrılabilir örgülü kablo bulunuyor.

“HyperX, Kailh Silver Speed tuş anahtarlarına sahip yeni Alloy FPS RGB mekanik klavyeyi sunmaktan heyecan duyuyor.” diyen HyperX Kıdemli Yöneticisi Marcus Hermann, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bu anahtarlar ultra çabuk tepki vermek ve daha hızlı oyun performansıyla birlikte yorgunluğu da azaltmak üzere çok kısa basma noktasıyla tasarlanıyorlar. Böylece, rakiplerine karşı avantaj yakalamak isteyen oyuncular için ideal hale geliyorlar.”

Alloy FPS RGB mekanik klavye ile doğrudan ürünün dahili hafızasına kaydedilebilen üç özel aydınlatma profili oluşturulabiliyor. Böylece aydınlatma profillerini ve makro ayarlarını farklı cihazlarda da kullanabiliyorsunuz. HyperX NGenuity yazılımı ile LED aydınlatmayı ve her tuşun RGB ışıklarını özelleştirebiliyorsunuz1. Ayrıca, NGenuity’nin gelişmiş araçları arasında Oyun Modu ve makro ayarları bulunuyor.

HyperX Alloy FPS RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Teknik Özellikleri

- Advertisement -

Klavye
Tuş anahtarı: Kailh
Tür: Mekanik
Arka Aydınlatma: RGB (16.777.216 renk)
Işık efektleri: Her tuşta RGB aydınlatma ve 5 parlaklık seviyesi
Dahili bellek: 3 profil
Bağlantı türü: USB 2.0 (2 adet USB bağlantısı)
USB 2.0 Geçişi: Var (yalnızca cep telefonu şarjı)
Sorgu oranı: 1000Hz
Anti-ghosting: %100 anti-ghosting
Key Rollover: N-key modu
Medya kontrolü: Evet
Oyun Modu: Evet
İşletim Sistemi uyumu: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Tuş anahtarları
Kailh Silver Speed
Doğrusal, 40cN çalıştırma gücü

Kablolar
Tür Ayrılabilir, örgülü
Uzunluk 1,8 m

Boyutlar
Genişlik 442,26 mm
Derinlik 129,81 mm
Yükseklik 35,59 mm
Ağırlık (Klavye ve kablo) 1100g

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler