div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İlk Mount & Blade E-spor turnuvası Bükreş’te yapılıyor!

- Advertisement -

Türk geliştirici TaleWorlds’un ünlü Aksyion-Rpg serisi Mount & Blade E-spor dünyasına giriyor.

Battle of Bucharest ismiyle 20 Mayıs tarihinde Bükreş’te gerçekleşecek olan etkinlik 10 bin dolarlık bir ödül havuzu bulunduruyor. Litvanya Esports Federasyonu tarafından, 12 Mayıs tarihinde Avrupa çevresinde başlayacak olan katılım denemelerinin sonucunda en iyi oyuncular 20 Mayıs tarihinde Bükreş’te yapılacak olan canlı turnuvaya katılma hakkı kazanacaklar. Turnuvaya buradan kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıtların 9 Mayıs tarihine kadar devam ettiğini hatırlatalım.

Bükreş’te yapılacak olan turnuvada ödül için savaşacak olan oyuncular iki farklı kategoride mücadele verecek. 5v5 Şeklinde takım kategorisinde birinci olan takıma 5 bin dolar, ikinci takıma 2500 dolar ve üçüncüye de 750 dolar verilecek. 1v1 Mücadelelerini kazananlar ise sırasıyla 1000, 500 ve 250 dolar ödül kazanacak.

TaleWorlds Genel Müdürü Ali Erkin Turnuvayla ilgili, ” Canlı bir etkinlikte oyuncularımızla birlikte etkileşimde bulunmanın yollarını arıyorduk ve bu işbirliği bize harika bir fırsat sunuyor. Dünyanın en büyük E-spor merkezi olan Bükreşte’ki oyuncularla buluşmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

TaleWorlds’un hali hazırda Mount & Blade II: Bannerlord üzerinde çalıştığını biliyoruz. Oyuncuların sabırsızlıkla bekledikleri yeni oyunun 2017 içerisinde çıkması hedefleniliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler