div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Injustice 2’de Ninja Kaplumbağalar’la savaşmaya hazır olun.

- Advertisement -

Warner Bros ve DC Entertainment işbirliğiyle NetherRealm Stüdyoları’nda geliştirilen ve Bilkom tarafından satışa sunulan Injustice 2, listesine eklenen oyun fragmanı: Teenage Mutant Ninja Turtles’ı tanıttı.

Injustice 2, oyunculara en sevdikleri DC Süper Kahramanı ile Süper Kötüleri kişileştirme ve oyun içinde zamanla seviyesini yükseltebilme imkanı sağlıyor. Yarım kabuktaki kahramanların Injustice’2’nin eşsiz dişli kişiselleştirme sistemi aracılığıyla dört farklı karakter olarak nasıl oynanacağı konusunda oyunculara bir bakış sunuyor. 4 farklı aksesuardan birini kullanan oyun severler karakterlerini de Leonardo, Raphael, Donatello ve Michelangelo olarak değiştirebilecekler.

Her Ninja karakterinin kendi hareket kümeleri, karakter güçleri ve özel hareketlerini kullanabilecek. Belli yüklemelerin kullanılamadığı çevrimiçi ve turnuva modlarında ise oyuncular karakter seçme ekranından istediği Ninja Turtles’ı seçebilir.

Teenage Mutant Ninja Turtles, Injustice 2 Ultimate Edition, Injustice 2 Ultimate Pack veya Fighter Pack 3’’ü satın alan oyuncular için eklentiler 13 Şubat’ta ücretsiz gelirken, Play Station Store, Xbox Store, Steam ve Microsoft Store’da ise 20 Şubat’ta 59,99 TL’den satışa sunulacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler